Насловни страни

насловни страни од модните магазини

Најславната насловна страница

Тогашната уредничка на британското издание на Вог и наследничка на Ана Винтур која го презеде кормилото на американското издание, го повика фотографот Питер Линдберг да сними една посебна насловна страница. Тоа беше во 1989 година.

Повеќе »