Патувања

Патувања: САД ми остана во сеќавање како огромна земја на можности

Изборот на градовите беше таков што можеше да се доживее различноста на секој дел од Америка иако сите држави ги спојува  има единствен именител – слобода на граѓаните и заштита на нивните права.

Повеќе »

Патувања: Шарм имаше, ама шеик не бендисав

Ако сакате некого да убедите дека сте поминале луксузен одмор можете да се извадите на фотографиите од хотелот во кој сте биле сместени. Сепак, искрениот одговор би бил дека одморот ви бил егзотичен, зашто бездруго егзотиката тука ќе ја најдете ...

Повеќе »