Блиц

Збогум, Отавио Мисони

Семејството Мисони ја објави смртта на модниот гениј Отавио Мисони, основачот на марката „Мисони“. Отавио Мисони мирно починал во неговиот дом во Варезе. 

Повеќе »

Марјана го донесе Бродвеј во Скопје

„По цели денови сум на проба, се надевам дека мојот труд се исплатува“, вели Марјана Станојковска, која во минатата емисија на Танц со ѕвездите ни покажа како би можело да изгледа едно бродвејско шоу во наши услови.

Повеќе »