Рефлектор

Миранда Кер е новото заштитно лице на Х&М

Иако многумина и’ прогнозираа пад на кариерата по напуштањето на Викторија сикрет, се случува нешто сосема обратно. На поранешниот ангел ангажманите и стигнуваат од сите страни, како никогаш претходно, а моментно е втор најплатен модел во светот.  

Повеќе »