Рефлектор

Лиза Лесли: Елегантна со 2 метри висина и чевли број 44

Професионалната кошаркара во ВНБА Лиза Лесли се појави на црвениот ќилим на доделувањето на ЕSPY наградите во бел елегантен фустан и уште еднаш го потврди своето место меѓу најелегантните спортистки на светот.

Повеќе »

Ја препознавате?

Промена на косата и неколку килограми повеќе се повеќе од доволни да станете непрепознатливи како во случајов Џенифер Анистон.

Повеќе »