Рефлектор

Повеќе бои, Есма!

Случајно ми „паднаа“ при рака некои фотографии од Евровизиската промоција во Амстердам на македонските  претсавници за Евросонг во Малме, Есма и Лозано. Секако, имам коментар.

Повеќе »

ТВ мода: Величење на нискоста

Телевизијата, како уште едно огледало на општеството во кое живееме, овојпат ја презеде улогата на макро во малата валкана игра на проституција на интимноста. А во таа игра, не треба да имаме никакви илузии, курви се сите гледачи.

Повеќе »