Рефлектор

Повеќе бои, Есма!

Случајно ми „паднаа“ при рака некои фотографии од Евровизиската промоција во Амстердам на македонските  претсавници за Евросонг во Малме, Есма и Лозано. Секако, имам коментар.

Повеќе »

ТВ мода: Величење на нискоста

Телевизијата, како уште едно огледало на општеството во кое живееме, овојпат ја презеде улогата на макро во малата валкана игра на проституција на интимноста. А во таа игра, не треба да имаме никакви илузии, курви се сите гледачи.

Повеќе »

Софија Теодор: Модата на црвените ќилими не се слика на личноста!

„Јас сум од оние кои работењето на модните креатори го подржува и почитува, но да бидам искрена, не сум слепо насочена кон нивното следење. Сметам дека човек треба да се облекува онака како што се чувствува удобно, а бидејќи мојата ...

Повеќе »