Пред објектив

Екстремно со Марио Соренти за парискиот Вог (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Пред објективот на легендарниот фотограф Марио Соренти позираат Аманда Марфи и Саскиа де Брау во приказната Екстремно за октомвриското издание на францускиот Вог. За футуристичкиот стил се погрижи Емануел Алт.   

Повеќе »