Пред објектив

50-ти јубилеен Пирели календар!

Пирели објави фотографии од снимањето на 50-тиот јубилеен каледар за следната година. За прв пат во 1964-та година е лансиран Пирели календарот во ограничен тираж само за одбрани ВИП клиенти. Следната година ќе биде педесетиот јубилеј од излегувањето на првиот ...

Повеќе »