Црвен ќилим

Малку панк и многу кич на најзначајниот црвен килим на светот

Во Њујорк синоќа се случуваше најважниот традиционален моден настан – Мет Гала или Мет Бал, кој во светот на модната индустрија се смета за најголемо модно дефиле на славните личности на црвениот килим.

Read More »

Софија Теодор: Модата на црвените ќилими не се слика на личноста!

„Јас сум од оние кои работењето на модните креатори го подржува и почитува, но да бидам искрена, не сум слепо насочена кон нивното следење. Сметам дека човек треба да се облекува онака како што се чувствува удобно, а бидејќи мојата ...

Read More »