Шопинг

Шопинг во последна минута: во кој европски град најдобро се прави

Трип Адвајзор ја заврши својата анализа за празничното  шопинг-лудило, а  оние кои останале сеуште без подароци ги советува во кој поголем европски град можат најдобро да направат шопинг во последна минута.

Повеќе »

– 70 %

Оваа бројка сигурно многу сакате да ја видите на излозите! Епа девојки, сега е вистинското време да прошетате низ продавниците. Сега можете да ги искористите попустите и за десетина евра да купите нешто за крај на сезоната. Mожеби токму тоа ...

Повеќе »