Шопинг

5 златни правила за дами во шопингот

Стилот не може да се купи во ексклузивен бутик, туку се стекнува со тек на модното образование, воспитување и искуството. Еве ги 5-те важни правила до кои, доколку се придржувате, нема да згрешите во изборот.

Повеќе »

Украси за коса

Личат на круни, ама не се. Овие рачно изработени синџирчиња за коса се толку фенси што штом ги ставите на главата ќе го заборавите вашиот фризер.

Повеќе »