Шопинг

– 70 %

Оваа бројка сигурно многу сакате да ја видите на излозите! Епа девојки, сега е вистинското време да прошетате низ продавниците. Сега можете да ги искористите попустите и за десетина евра да купите нешто за крај на сезоната. Mожеби токму тоа ...

Read More »