Шопинг

5 златни правила за дами во шопингот

Стилот не може да се купи во ексклузивен бутик, туку се стекнува со тек на модното образование, воспитување и искуството. Еве ги 5-те важни правила до кои, доколку се придржувате, нема да згрешите во изборот.

Read More »

Страст за Babette

За сите девојки и дами со префинет стил кои храбро чекорат низ животот, колекцијата Babette е тоа што им неопходно.

Read More »