Дизајн

Реновирано е најстарото кино во Лондон: кревети и фотелји за комплетно уживање во филмот

Киното Електрик на Портобело роуд во Лондон кое постои 102 години доби нов луксузен изглед. За реновирањето биле вложени 8,1 милиони долари, а ентериерот вклучува кревети, софи и фотелји.

Повеќе »

Икона на стилот: Џон Реблинг, генијалниот градител на еден од најпознатите мостови во светот

Бруклинскиот мост спаѓа во еден од најголемите инженерски подвизи на 19 век, а и денес е еден од омилените симболи на Њујорк. Овој мост, кој може да се мине и пеш привлекува милиони посетители секоја година.

Повеќе »