Дизајн

Икона на стилот: Џон Реблинг, генијалниот градител на еден од најпознатите мостови во светот

Бруклинскиот мост спаѓа во еден од најголемите инженерски подвизи на 19 век, а и денес е еден од омилените симболи на Њујорк. Овој мост, кој може да се мине и пеш привлекува милиони посетители секоја година.

Повеќе »