Дизајн

Прв објект на славната Заха Хадид во Њујорк

11-катната станбена зграда која ќе се наоѓа на 28-та улица, јужно од Хадсон јардс, ќе биде прв објект на Заха Хадид во Њујорк. Футуристичката зграда ќе има 37 апартмани со поглед на туристичките атракции во градот. Предложениот дизајн на Заха ...

Повеќе »