Стил

Господине, Ве молам прво седнете !

Не се работи за лоша вест, напротив уште една концептуална практична уметност . Секогаш имаме проблем да избереме соодветен мебел за во нашиот дом бидејќи се’ мора да биде добро смислено и да одговара со комплетниот ентериер. Како би изгледало ...

Повеќе »

Графити мебелот на Дудмен

Разиграјте го Вашиот дом со само едно уникатно и колоритно парче мебел. Графити мебелот на Дудмен нека биде само инспирација како стариот фиокар може да биде Вашето ново омилено парче мебел во Вашиот дом. Малку креативност и сплотување со уметноста ...

Повеќе »

Абецеда на машката мода (2 дел)

Во Европа „Левис“ пристигна дури во 50-те години преку Џемс Дин и Марлон Брандо. И никогаш не излегоа од мода. Ив Сен Лорен еднаш рече „Би сакал јас да бидам оној кој го измисли Левис“.

Повеќе »