Стил

12.000 туристи се изјаснија: Италијанците се најдобро облечени Европјани, Грците немаат стил!

Според истражувањето на порталот Зувер кое вклучи 12.000 туристи од 20 европски земји да одговорат на прашањето кои нации се најдобро облечени, првото место им припадна убедливо на Италијанците.

Read More »

Обојте го домот со вистинските бои за душевна хармонија

Бојата е моќна алатка која може да евоцира емоции, да создаде посакувана атмосфера или илузија на поголем простор. Откријте ја совршената боја за секоја соба во вашиот дом. Црвената боја го стимулира апетитот и е идеална за соби во кои ...

Read More »