Стил

Коњското опавче на Одри Херпберн

Фризурата позната како „коњско опавче“ никогаш не излегува од мода. Обично предност кај оваа фризура ја има долгата коса, a по некое непишано правило само дамите со долга и права коса може да уживаат во убавината и едноставноста на оваа ...

Read More »

Прв објект на славната Заха Хадид во Њујорк

11-катната станбена зграда која ќе се наоѓа на 28-та улица, јужно од Хадсон јардс, ќе биде прв објект на Заха Хадид во Њујорк. Футуристичката зграда ќе има 37 апартмани со поглед на туристичките атракции во градот. Предложениот дизајн на Заха ...

Read More »