Стил

Ексклузивно: Изложба на иконата на стилот – Олга Оља Ивањицки

Изложбата на Олга Оља Ивањицки под името Петтото царство за првпат пред јавноста ги претстави скиците и цртежите кои една од српските најголеми уметнички ги направи за модната куќа Мона, во периодот од 2005 до 2009 година.

Read More »