Во движење

Празнична атмосфера со Моцарт

Неодамна ви сугериравме избор на музика од Бах за празниците кога домот ќе се наполни со најблиските пријатели и роднини, за дополнително да ја разубавите атмосферата. Еве го вториот дел од нашиот предлог. Моцарт!

Повеќе »

Монџиро – најубаво облечената чивава

Всушност Монџиро е модел на високата кучешка мода. Има своја модна линија изработена од  јапонската компанија Мон’т која е специјализирана за стилска рачно изработена облека за кучиња. Исто така прават и оригинални модни додатоци, но и такви кои оставаат впечаток ...

Повеќе »

Кога кошулата се бакнува со шалчето

Откако во 1871 првпат се појави на сцената во форма што и денес ја познава, не можеме да ја замислиме секојдневицата без кошулата. За сезонава што е пред нас, без разлика на полот и возраста, комбинирајте ја со шалче.

Повеќе »