Во движење

Кога кошулата се бакнува со шалчето

Откако во 1871 првпат се појави на сцената во форма што и денес ја познава, не можеме да ја замислиме секојдневицата без кошулата. За сезонава што е пред нас, без разлика на полот и возраста, комбинирајте ја со шалче.

Повеќе »

Филхармонијата на Скала слезе да свири на улиците

Подгответе се за фасцинантно патување низ музиката која ги поддржува и ги обединува различните музички жанрови и тоа директно од Скала, симната на улиците. Ако случајно, поминувате низ Милано, застанете….Слушнете.   

Повеќе »