Во движење

Сандра Нието Гонзалез: Шоко нуди посебен, многу ексклузивен сервис! (ФОТО)

Шоко (Shôko), еден од најелитните ресторани во Европа веќе 8 години е на врвот на најмодерните ресторани, диктирајќи го темпото и поставувајќи нови, врвни критериуми во областа на гастрономијата, модата, но и ноќниот живот. Филозофијата на Азија се отсликува насекаде, ...

Read More »

Од забавата на Долче и Габана во лондонскиот Клариџс (ФОТО)

Најубавата божиќна елка во Лондон се наоѓа, традиционално, во луксузниот хотел Клариџс, а годинава е искреирана од двојката Долче и Габана. Минатата сабота се случуваше коктел по повод свеченото поставување на елката.

Read More »

Се подготвувате за Ноќта на вештерките? Ви препорачуваме музика за забавата (ВИДЕО)

Претпоставуваме костимите се веќе готови, маските страшни, шминката е секако тука и забавата може вечерва да започне. Но, имате идеја со која музика се „бркаат зли духови“. Ние, имаме.

Read More »