Во движење

Се подготвувате за Ноќта на вештерките? Ви препорачуваме музика за забавата (ВИДЕО)

Претпоставуваме костимите се веќе готови, маските страшни, шминката е секако тука и забавата може вечерва да започне. Но, имате идеја со која музика се „бркаат зли духови“. Ние, имаме.

Read More »