Страсти

stratsti passion

Зои Блаж: Имам над 300 чифта чевли!

„Колекционер сум на чевли, имам над 300 чифта чевли, не сум земала никогаш да ги избројам… Кога се чевлите во прашање не ја гледам цената, ако ми се допаѓаат веднаш ги купувам!“, вели младата атрактивна пејачка Зои Блаж.

Read More »