Водич за здравје

Ослободете се од пролетните алергии со халотерапија

Кога загаденоста на воздухот во градот е голема,  а пролетните алергии стануваат поинтензивни, вистинско време е да размислиме уште еднаш што можеме да направиме за да го подобриме нашето здравје.

Повеќе »