Целосната фотосесија на Наоми за Луи

Наоми ја краси насловната страница на октомвриското издание на француското урбано провокативно списание Луи.

na 11

За фотосесијата беа задолжени фотографското познато дуо Луиџи и Јанго.

Доколку сте го пропуштиле списанието, не пропуштајте да ја видите оваа вонсериска фотосесија.

 

x

Check Also

Коронавирус го блокираше Том Круз во Венеција, каде се снима „Невозможна мисија“

Американскиот глумец Том Круз е во Венеција каде го снима седмиот дел ...