Инес Фигаредо

Чанти што ве „гледаат“

Тренд за актуелната сезона кој го форсираат некои од модните дизајнери се чантите кои имаат форма на лица или пак со принт на лице или очи.

Необичните чанти и понатаму остануваат модерни, но сега тие не мора да се во форма на чашка, касета, кошничка…

Необичната кошничка на Шарлот Олимпија

Необичната кошничка на Шарлот Олимпија

 

Овие чанти вниманието го привлекуваат со тоа што изгеда како да ве гледаат. Еве го нашиот избор за пет најсимпатични за оваа сезона.

Чудовиштето на Фенди

Чудовиштето на Фенди

Девојката на Силвија Толедано, достапна на Нет-а портер по цена од 2.165 долари

Девојката на Силвија Толедано, достапна на Нет-а портер по цена од 2.165 долари

Мало девојче, Инес Фигаредо, 2.700 долари

Мало девојче, Инес Фигаредо, 2.700 долари

Живанши 2,400 долари

Светците на Живанши, 2,400 долари

Око, Котур, 650 долари

Око, Котур, 650 долари

x

Check Also

Обезбедете низа поволности со картичката за лојалност на Кроациа Осигурување-Живот

Животното осигурување станува сѐ поатрактивно за македонските граѓани што ги препознаваат бенефициите ...