Црните венчаници излегуваат од мода,Вера Ванг форсира црвено!

Оставете ја белата класика и осмелете се да облечете црвена венчаница. vera vang crvena 1

Новата колекција на венчаници на Вера Ванг за оваа пролет е карактеристична по црвената боја.

Еве неколку идеи како може да бидете храбра невеста на вашиот посебен ден.

vera vang crvena 10

vera vang crvena 2

vera vang crvena 3

vera vang crvena 4

vera vang crvena 5

vera vang crvena 6

vera vang crvena 7

vera vang crvena 8

vera vang crvena 9

x

Check Also

Новата колекција на ZARA нè подготви за лето 2021

Сонувате за летото и плажите? Модната марка Zara веќе не однесе таму, ...