Црвен тепих: Фан Бинбин кралица на пролетта во Маркеза

Ризичен избор, но кој ризикува тој и добива – аплауз.

bin 6

Кинеската глумица Фан Бинбин на премиерата на филмот „Мед Макс“ пристигна како вистинска кралица на пролетта.

Со круна од цветови на главата дизајнирана од „Ралф енд Русо“ и бел фустан со нагласени цветови со потпис на Маркеза, смелиот избор на Бинбин го привлече вниманието.

bin 4

Критиките се поделени, едни се „за“ ваквиот изглед на глумицата, други го дефинираат како претеран. Ние сме од оние првите.

bin 3

bin 2

x

Check Also

Ова е најслатката фотографија на Џиџи Хадид од бременоста (ФОТО)

Најслатката – и најсмешна – фотографија од бременоста на Џиџи Хадид, 25, ...