Црвен тепих на БМА: Од гламурни до секси изгледи

Можеби не се Греми ниту Оскари, но Билборд музичките награди се нешто што привлекува внимание.

mba 2

Ова е единствен настан во годината кога ѕвездите можат да ги игнорираат правилата кои важат за традиционалните црвени ќилими и да облечат што сакаат и според тоа како се чувствуваат.

Од гламурни изгледи до секси комбинации, погледнете како изгледаа на црвениот тепих.

x

Check Also

Кралскиот изглед на денот: Летиција од Шпанија носи машки костум

Класичен и безвремен стил покажа кралицата Летиција од Шпанија – фокусирајќи се ...