Црвен тепих: Славење на женственоста на „Тони Авардс“

Доволно ли е модерен сега?

Ванеса Хаџенс

Ванеса Хаџенс

Традиционално и годинава театарската елита се собра на „Тони Авардс“ во чест на глумците, продуцентите и режисерите кои учествуваат во создавањето на претставите на Бродвеј. Овој настан никогаш не бил познат по модните креации на црвениот тепих, а минатата година критика даде и уредничката на Вог, Ана Винтур, објаснуваќи дека за ваков настан потребна е и модата, поточно дека „не е доволно модерен“.

Годинава самата Винтур помогна настанот да стане доволно модерен, а на црвениот тепих се појавија прекрасни креации од Оскар дела Рента и Зак Позен.

Еве само некои од впечатливите креации.

x

Check Also

Наталија Водјанова, нова есенска невеста, му рече „oui“ на Антоан Арло

По објавувањето на свршувачката на 1 јануари, Наталија Водјанова му рече „да“ ...