Dailies Total 1 контактни леќи кои воопшто не ги чувствувате!

Dailies Total1 се најновите контактни леќи од врвниот прозиводител Alcon.

Според искуствата на корисниците, контактните леќи Dailies Total1 се потенки и поиздржливи од останатите, поради што полесно се ставаат и се вадат.

-Со овие леќи не ги чувствувам очите суви ни после долго носење. Dailies Total1 не бараат секојдневна рутина, по користењето може да се фрлат и следниот ден да се употреби нов пар, објаснува една задоволна корисничка.

Совршени се за новите корисници на контактни леќи кои се загрижени поради удобноста, како и за сите корисници кои сакаат носењето на контактни леќи да биде удобно што подолго време.

Леќите се изработени од хидрогел и силиконски-хидрогел материјал. Спојувајќи ги предностите на овие материјали, Dailies Total1 гарантираат висок степен на удобност кој трае од мигот кога ќе ги ставите контактните леќи во окото до мигот кога ќе ги извадите. Мазната површина на овие леќи содржи 80 отсто вода со што осигурува доволно влажност, истовремено овозможувајќи природно чувство.

Погледнете го видеото:

Контактните леќи Dailies Total 1 на Alcon може да ги најдете во сите поснабдени оптики. Повеќе информации може да добиете на Фејсбук страницата на БетаМедико

https://www.facebook.com/BetaMedicoTrading/ или на телефоните (02)3239218 и (02)3217718

x

Check Also

Ѓорѓи: Мојот живот сам го менувам, затоа што сакам да го сменам

– Процесот е за мене едноставен, многу битен, тука добив еден лесен ...