Дали е ова најлошата модна фотошоп интервенција до сега? Аха, Роџер Федерер е во прашање!

Мислиме дека ќе се согласите, оваа насловна страница на која позира тенисерот Роџер Федерер е една од најлошите што до сега воопшто се појавиле.

rf1

Судејќи според насловот на текстот во списанието, на кое Федерер се појавува на насловната страница, уредниците до некаде и имаат право, зашто дури и оваа насловна фотографија е само дел од една романтична комедија.

Човек да се запраша дали позира тенисер или некој музичар? На втор поглед, дефинитивно личи на балетан кој е опседнат со модата и изгледот. 

Кутриот, како ли само овој фотошоп мајтап си го дозволил?!

x

Check Also

Кара и Кендал во страсна прегратка за „Лав“

Оваа страсна прегратка е за насловната страница на февруарскиот број на Лав ...