Дали ги препознавате овие топмодели?

Пред да станат славни и да заработуваат по најмалку 10.000 долари дневно, и тие беа палави девојченца.

Еве фотографски докази за тоа.

Од Жизел Бундхен која сакала да танцува и рецитира до Кендис Свонепул која не се двоела од слаткото кученце и Миранда Кер која собира цвеќења за мама…

x

Check Also

Седа коса: тренд што обедини многу sвезди во движењето „без боја“ – од Енди Мекдауел до Џејн Фонда, Џоди Фостер, Џејми Ли Кертис до…

Кој рече дека седата коса им одговара само на мажите? Од Енди ...