Дали сте ЗА Гугл очила за сонце?

Успеаа да кренат прашина.

Креаторката ги испробува очилата за сонце

Креаторката ги испробува очилата за сонце

Диана фон Фустенберг е заслужна за новата линија на Гугл очила за сонце наречена Гугл глас. Моделите ќе бидат во онлајн продажба за десетина дена.

Сара Џесика Паркер со Гугл глас

Сара Џесика Паркер со Гугл глас

Препознатливи по дизајнот кој асоцира на современа технологија, со овие очила за сонце може и да се фотографира, да се снима и да се сурфа на интернет.

ocila 345

x

Check Also

Објавена новата сликовница од Ване Костуранов, „Девојчето и градот“, во издание на „Арс Ламина“

Новата книга за деца од познатиот македонски илустратор и уметник Ване Костуранов, ...