Молиме, под итно да притрча еден џентлмен „скоцкан“!

… Меѓу двете дами облечени „на риги“.

Доволно е само да носи сако или џемпер со коцки.

dve isto

x

Check Also

Седа коса: тренд што обедини многу sвезди во движењето „без боја“ – од Енди Мекдауел до Џејн Фонда, Џоди Фостер, Џејми Ли Кертис до…

Кој рече дека седата коса им одговара само на мажите? Од Енди ...