Деби на Шарлот Олимпија на Модна недела Лондон

Позната по своите неконвенционални модели на чевли, дизајнерката Шарлот Олимпија дебитираше на модната недела во Лондон.

so9

Во новата колекција на Олимпија доминира плишот, светките и ѕвездичките, платформите, но и гладијатор-садалите.

so 17171

Моделите се инспирирани од стилот на 40-те години.

x

Check Also

Први тротинети и велосипеди за најактивните корисници на апликацијата HalkEco  

  Апликацијата HalkEco на Халкбанк  со која се стимулира пешачењето, трчањето, возењето ...