Девојките на раскрсниците повикаа на шопинг – Last Minute Sale со попусти до 70%

Раскрсницата и црвено светло, а сликата е разубавена со појавата на четири девојки кои носат интересни табли со текст. Внимание на минувачите беше привлечено и од појавата на девојките, но вистински интерес побуди текстот испишан на таблите: Last minute sale во Скопје сити мол.

Вторпат овој месец, на фреквентните раскрсници низ градот, четирите девојки ги информираа минувачите за она што се случува во Скопје сити мол и ги повикуваа на зимски шопинг, каде во тек е шопинг манијата наречена Last Minute Sale со попусти до 70 %. И како што веќе знаеме, избор на производи е за сечиј вкус и за секоја возраст!

Акцијата Last Minute Sale со големи попусти до 70% се одвива веќе десетина дена и ќе трае се до потрошување на последните залихи. Ова е исклучителна можност и понуда за шопинг по неверојатно ниски цени, што не треба да се пропушти.

Појдете во Скопје сити мол и проверете што се може да купи со големиот попуст на Last minute sale.

 

 

x

Check Also

Македонски студентки на Зоохакатон со проект за подигнување на јавната свест за трговија со животни  

Студентките Сара Јованова и Елмедина Мислими од Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје изработија ...