Dior Homme Sport: Нов машки парфем од Диор кој вреди да се проба

Со мотото „Животот е игралиште“ Диор го лансираше новиот машки парфем Dior Homme Sport.

Парфемот е наменет за активни мажи и спортски типови, а неговата филозофија ја нагласува виталноста и сензуалноста, енергијата и софистицираноста.

Свежиот мирис на база на овошје и зачини има продолжено дејство, односно како што се вели во рекламата – парфем со екстремно траење.

Сметајќи на искуството и луксузноста од Диор, веруваме дека станува збор за исклучителен машки парфем кој вреди да се проба.

x

Check Also

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето ...