Дизајнерката Тања Кокев лансира парфем со свој потпис

Парфемот се вика Актрес и комплетно е изработен во Франција, а стаклената амбалажа е од Италија.

aktres 1

„Формулата ја направи младата дизајнерка Марија Аслимоска и станува збор за парфем кој во основата ја има розата, а на врвот циктус што овој парфем го прави совршено избалансиран меѓу благото и свежото“, ни рече Тања Кокев.

Заштитно лице на парфемот е омилената актерка на Кокев, Јелена Јованова, а рекламата за спотот ја прави Александар Поповски.

x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...