Добрите фраери носат Craft од Springfield

Колекцијата „Занаетчиство“ е инспирирана од боемскиот стил, воведувајќи секојдневен, релаксиран и удобен изглед. Сите комбинации се дозволени.

kr 2

Природни бои, оксидирана портокалова, војничко-зелена, мастилно сина и сива боја, сите заедно креираат извонредна палета на бои за оваа тема.

kr 3
Фолклорни, етно дезени и графики се клучни за да се добие овој изглед. „Винтиџ“ и ефект на избледеност, уништен џинс, панталони со ластик на ногавиците и широки панталони, како и војничките панталони придонесуваат за лежерен боемски призвук на оваа приказна.

kr 4

kr 5

Виндјакните се клучни парчиња задолжителни за комплетен есенски сет.

kr 1

Пабарајте ја новата колекција за есен/зима во продавниците Спрингфилд.

Springfield ГТЦ
Адреса: Кеј 13 Ноември, приземје лок.6
Телефон: +2 3226 117
Springfield ТЦ Рамстор
Адреса: Мито Хаџивасилев Јасмин бб, приземје лок.Г-14
Телефон: +389 71 356080
Springfield Skopje City Mall I кат
Адреса: ул. Љубљанска, бр. 4 л.110
Телефон: +389 71 227 108
Springfield Куманово,ул. Моша Пијаде бб, лок.2

x

Check Also

Овој петок концерт на Лозано во Скопје Сити Мол!

Skopje City Mall со задоволство го најави нивниот следен концерт, а тоа ...