Драма на високата мода: Ели Сааб колекција за есен/зима 2016

Во Париз Ели Сааб ја претстави својата haute couture колекција за сезоната есен-зима 2016. Колекцијата е инспирирана од средновековната мода на Њујорк.

ELI 11

eli 99

Фантастични, драматични фустани кои изобилуваат со детаљи, а секој изглед е збогатен со богат накит.

Претставувајќи се со над 50 креации, креаторот уште еднаш ја покажа својата генијалност. Некои од моделите беа пропратени со висока мода наменета за деца.

eli 3

eli 7

x

Check Also

E-banking како ново нормално при користење на банкарските услуги

Во последниве две години, како последица од глобалната пандемија, научивме како паметно ...