Џесика Симпсон со 24 килограми помалку на себе

По бројните обиди да ослабне, пејачката успее да „симне“ дури 24 килограми. И не мисли да престане со диетите.

j1

Речиси за инает на медиумите кои постојано се занимаваа со нејзината видно зголемена телесна тежина, и сите нејзини диети, Џесика Симспон успеа да симне цели 24 килограми.

Можеби е сега преслаба за наш вкус, ама за вкусовите, нели, не се дискутира.

x

Check Also

ЕXPO 30, вечерва и утревечер во музејот на современа уметност

ЕXPO 30 е настан по повод 30 години независност кој  ги спојува ...