Еднодневна едукација за население на тема НЕВЕРБАЛНА КОМУНИКАЦИЈА

 

„Евопскиот Институт“ Ве поканува да земете учество на еднодневен едукативен семинар на тема НЕВЕРБАЛНА КОМУНИКАЦИЈА ( Говор на тело ) кој ќе се одржи в четврток, 6 Декември 2018 год., на локација Хотел ПОРТА со почеток во 18 часот.

Секој учесник ќе добие сертификат по завршување на обуката.

Обуката ќе трае 3,5 часа со една пауза.

Уплатата треба да се изврши најдоцна 2 (два) дена пред одржување на семинарот на

КОТИЗАЦИЈА ПО ЛИЦЕ ( СО ПОПУСТ ОД 70% ) = 700 ден.
УПЛАТА НА жиро с-ка: НЛБ 210073152360148 примател: ЕУ Институт Скопје

Линк за директна пријава на семинарот:
https://www.cognitoforms.com/EUInstitute2/СеминарНЕВЕРБАЛНАКОМУНИКАЦИЈА
(Обавезна пријава поради изработка на Сертификати, најдоцна до 04 Декември 12h)

ЕУ Институтот редовно врши едукација на компании, вклучен е во едукација на персонал на приватни клиники, хотели, обука на студенти, врши едукација на персонал во образовниот и воспитно-образовниот систем, обучува кадар во општините како во Македонија така и во Европа. Семинари, класични и интерактивни работилници се дел од сегментите со кои се занимава ЕУ Институтот за Менаџмент, Право и Дипломатија.

Ова се основни сегменти на дел од секое работење, на секаков вид на кадар во фирми, институции или поголеми компании.

За работата на ЕУ ИНСТИТУТОТ до сега сведочат преку 10.000 лица кои беа дел од нашите обуки и семинари ( во Македонија и Европа ) од 2014 година до денес.

Треба се повеќе да се усовршуваме и надградуваме.

Да ги подобриме сопствените знаења и практично да ги усовршиме комуникациските вештини преку говорот на телото, со цел за подобра комуникација во животот и работата“ изјави Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи кој е основач и претседател на “Европскиот Институт за менаџмент, право и дипломатија“ во Скопје, професор по меѓународни односи и комуникациски науки, експерт за говор на тело, скенер, емпат.

По успешно одржаната промоција на книгата „ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО“ во Македонија во Октомри од 2017 год. автрско дело на Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи ова е уште еден од низата семинари на истата тема кои се одржуваат во Македонија.

 

x

Check Also

Неделен хороскоп (29 јуни до 5 јули): Топ знаци на неделата – Овен, Шкорпија и Стрелец

Оваа недела планетата Марс ќе го напушти знакот на Риби за да ...