Едноставни трикчиња за суперзабавно цртање со вашите деца

Не треба да сте природно надарени за цртање ни вие ни вашите деца. Овие многу едноставни совети и идеи можат да ви помогнат да направите успешни и многу интересни цртежи, а потоа боичките во раце – и на боење!

Освен едноставни совети како да нацртате форми на животни, во видеото може да најдете и други трикчиња. На пример, како да унапредите цртањето или како успешно да нацртате интересни оригами.

Pour les enfants à la maison 👍👍👍

Публикувахте от Toufik Hiboux в Сряда, 18 март 2020 г.

x

Check Also

Започна продажбата на HUAWEI MateBook 14s на македонскиот пазар

Потрошувачите кои ќе го купат уредот до 31 јануари 2022 година добиваат ...