Едвај ја чекаме новата колекција на Original Marines: Ви претставуваме дел од неа!

Наскоро пристигнува новата есенска колекција на италијанската модна марка Original Marines. И нетрпеливо ја очекуваме!

Original Marines AW 16_Day4_Happy Valley_14_0035_com01

Колекцијата е насловена Back to School, и претпоставувате веќе – време е да ги дотераме нашите деца за училишните денови кои следуваат.

re Original Marines AW 16_Day1_Silver Falls_6_0240_com01

Дополнителна новост ни доаѓа од  Original Marines. Имено, отсега ќе има и нова линија за девојчиња – тинејџерки од 12 до 16 години.

re Original Marines AW 16_Day2_Timberline_14_0168_com01

re Original Marines AW 16_Day2_Timberline_13_0038_com01

Се гледаме во Original Marines во Скопје Сити мол.

x

Check Also

Божиќен шопинг: Ние сме „за“ Paw Patrol играчките, достапни во продажба во „КРШ“

Запознајте ја новата екипа во градот со посебен пристап кон проблемите и ...