Емилија Розман никогаш позаводлива како во оваа фотосесија

Емилија Розман во новата фотосесија на Астибо Фешн груп за каталогот пролет/лето 2013, пред објективот на Ани и Дими.

emilija 1

Подготвени сте за сафари? Ова е една поинаква класика, ама сигурна комбинација за уникатен имиџ.

emilija 2

„Разбудете ја дивата жена во вас“, порачува Розман.

emilija 5

emilija 3

emilija 4

emilija 6

emilija 7

emilija 8

emilija 9

emilija 11

 

x

Check Also

Македонски студентки на Зоохакатон со проект за подигнување на јавната свест за трговија со животни  

Студентките Сара Јованова и Елмедина Мислими од Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје изработија ...