Есен е, па што нека врне: Модно вооружани со Springfield

Ќе се согласите или не, есента е најубава сезона за модни комбинации. Ако се плашите од времето, претежно врнежливо, вооружете се со модните додатоци на Спрингфилд.

Што ви треба за почеток на сезоната, кога дождот се двоуми?

Секако, дождовна јакничка.

esen 11

esen 6  esen 2

esen 9

Спрингфилд трендовско капче кое ќе ве заштити од есенските дождовдни капки.

Совршено како и есента.

esen 4

esen 5

Чантата заменете ја со есенско ранче (весело и дождовно-отпорно). 

esen 7

И уште чадор во моден тон. 

esen 1

 

Ете затоа ја сакаме есента, и се што доаѓа со неа.

Сите прекрасни (анти) дождовни модни парчиња и додатоци побарајте ги навреме во продавниците на Спрингфилд

Springfield ГТЦ
Адреса: Кеј 13 Ноември, приземје лок.6
Телефон: +2 3226 117
Springfield ТЦ Рамстор
Адреса: Мито Хаџивасилев Јасмин бб, приземје лок.Г-14
Телефон: +389 71 356080
Springfield Skopje City Mall I кат
Адреса: ул. Љубљанска, бр. 4 л.110
Телефон: +389 71 227 108
Springfield Куманово
Адреса: ул. Моша Пијаде бб, лок.2
Outlet
Адреса: ул. Ѓорче Петров бб, I кат

 

 

x

Check Also

Модна забава за девојченца – Pop Pop Hair Surprise, нов поп тренд меѓу играчките

Влезете во фантастичниотт свет на Pop Pop Hair Surprise. Оставете ги вашите ...